Tjänster

Legotillverkning

Legotillverkning

Vi tillverkar delar till din industriverksamhet och hanterar mängder av tillverkningsmetoder. Bland annat:

  • klippning/skärning av plåt
  • rullbockning
  • kantpress
  • stansning
  • svetsning

Vi legotillverkar i plåt och mängder av andra material och kan vid behov tillgodose dig med målning och annan ytbehandling –exempelvis varmförzinkning.

Flexibel och snabb legotillverkning & professionalitet

Våra resurser inom legotillverkning gör oss flexibla nog att ta fram delar till alla tänkbara industrier, till exempel reservdelar till pappersindustrin och gruvindustrin. Vi gör stora som små serier och lägger stor vikt vid att vara snabba med dina leveranser–utan att för den delen tumma på kvaliteten.

Det enda vi behöver av dig är en skiss – resten fixar vi. Och skulle du vilja göra förändringar så kan du känna dig trygg med vår förmåga att snabbt och effektivt ställa om produktionen. Vi har legotillverkat otaliga delar och detaljer och vet vad du som beställare förväntar dig i fråga om professionalism och slutprodukt. Med oss får du en kvalitetsmedveten och lyhörd tillverkare av riktigt bra produkter.

Osäker på om vi kan hjälpa dig?

Troligtvis har vi kapaciteten och resurserna som krävs för att förverkliga ditt uppdrag. Men för att du ska veta med säkerhet så får du gärna kontakta oss. Tillsammans tar vi fram
produkten du behöver.